vastgoedfotografie #2

Fotografie als passie

specialisatie

Mijn competenties

Steel de show met uw woningpresentatie.

Fotografie

Goede foto’s zijn onmisbaar bij de verkoop van een woning.

Als u een woning te koop zet, wilt u dat uw advertentie zoveel mogelijk wordt bekeken. Woningfotografie is daarom van cruciaal belang. Grijp de aandacht met een uitstekende ‘hoofdfoto’. Dit is de eerste foto van de woning en deze bepaalt in hoge mate of een potentiële koper uw pagina opent. Als de hoofdfoto zeer scherp is en een blauwe lucht laat zien, dan is de kans dat de bezoeker doorklikt tot 60% hoger.

Woonvideo

Verhoog de ranking op Funda door het toevoegen van een echte video bij uw presentatie.

Met een walkthrough-video lopen je potentiële kopers door de woning zoals tijdens een echte bezichtiging. Zo krijgen ze meteen een goed beeld van de woning.

360 graden fotografie

Met 360 graden fotografie scoort u ongetwijfeld punten.

Met 360-graden fotografie voeg je extra waarde aan je woningadvertentie toe. Je laat potentiële kopers online in de woning rondkijken en geeft ze alvast een voorproefje op een echte bezichtiging. Ook Funda is enorm fan van 360-graden foto’s en plaatst woningadvertenties met 360-graden foto’s hoger in de zoekresultaten.

Drone fotografie

Val op met Hoogtefotografie.

Een hoogtefoto is de manier om uw woning op te laten vallen wanneer deze verschijnt tussen andere woningen in de zoekresultaten? Met een hoogtefoto van uw woning en de omgeving geeft u de kijker een indrukwekkend beeld dat zich onderscheidt van de woningfotografie genomen vanuit een laag standpunt.

Top fotograaf. Deze week fotoshoot gehad voor Dynalogic en hartstikke tevreden. Paul neemt alle tijd en denkt mee met de klant. Zowel in de studio als op locatie is hij voorzien van alle benodigdheden en expertise voor een goede serie foto's!
LoekieVandenbergh

Ik hoor graag van u.

paul@stonewoodfotografie.nl
Ik reageer snel op uw bericht

Adres

Stonewoodfotografie
Ringweg 44
6141LZ Limbricht
The Netherlands

Tel: +31620813015